Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

Ampliant Coneixements

Aquest mes de juliol, la Dra. Anna López i la seva auxiliar i higienista Maria Rojas varen assistir a un curs de fotografia bucal al Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya a Barcelona. El curs va ser impartit per l’equip de fotògrafs professionals  Fotolàndia, dirigit per el Sr. Marcel Martin, professionals especialitzats en fotografia intraoral.

Al curs es va aprendre a fer unes òptimes fotografies intraorals i com tractar-les informàticament per tal d’obtenir uns millors  resultats i així poder documentar adequadament els casos clínics dels nostres pacients.

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.