Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

CAS CLÍNIC: EMBLANQUIMENT DENTAL

La Clínica Dental Serra López us vol presentar un cas d’emblanquiment dental. Va venir al dentista una pacient preocupada per l’estètica del seu somriure, i més en concret, amb el color de les seves dents: volia un color més blanc per un somriure més estètic.

Amb el pas dels anys les dents agafen una tonalitat més fosca degut a l’edat i factors externs, com tabac, cafè, vi negre…

Els tractaments d’emblanquiment dental es realitzen mitjançant la aplicació sobre la dent de gels blanquejadors  que alliberen oxigen i produeixen un efecte blanquejador. Aquests tractaments es poden fer a casa durant uns minuts al dia o a la clínica dental.

És molt important, abans de realitzar un tractament d’emblanquiment dental, tenir unes genives sanes, les dents han d’estar lliures de placa bacteriana, pel que s’aconsella haver fet una higiene prèvia i tenir una molt bona higiene oral. Tampoc ha de tenir caries sense tractar.

En el cas de la nostra pacient, va ser un tractament d’emblanquiment dental que va fer ella a casa i al cap d’unes setmanes ja es va veure un canvi notable amb el color de les seves dents: més blanques i lluminoses.

La pacient està molt contenta amb el seu nou color de dent i ja pot lluïr el seu preciós somriure.

 

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.