Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

CAS CLÍNIC: ESTÈTICA DENTAL

El cas clínic que us presentem aquest mes d’agost és el d’un pacient que acabat el tractament d’ortodòncia per corregir la malposició dentaria volia una sol·lució estètica per millorar el seu somriure.

Buscava un dentista per millorar les proporcions dels incisius laterals superiors que eren d’un tamany més petit del que regeixen els canons d’estètica dental.

Després de fer un bon estudi del somriure, es va dicidir  resoldre el cas amb uns laminats de resina fets a la Clínica Dental Serra López. Aquesta tècnica és minimament invasiva i es conserva tota la dent sota el laminat, aconseguint uns molt bons resultats estètics, tant de forma com de color de les dents.

D’aquesta manera, el pacient recupera un molt bon somriure, amb unes dents ben proporcionades.

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.