Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

CAS CLÍNIC: GINGIVITIS

El cas que us presentem a continuació és el d’una pacient de mitjana edat que buscava un dentista a Girona perquè li preocupava el sagnat de les seves genives. Presentava una malaltia que es coneix com a “gingivitis”.

La gingivitis és una malatia que afecta a les genives, és provocada per l’acúmul de placa bacteriana i càlcul (sarro) i dóna lloc a inflamació i sagnat gingival. Si no es tracta i s’elimina aquesta inflamació es podria desencadenar una periodontitis, coneguda popularment com a piorrea, on la diferència és que ja hi ha una afectació irreversible de l’os que envolta les dents.

Per tractar el problema gingival de la pacient, el primer que es va fer és explicar-li i donar-li unes molt bones instruccions d’higiene bucal, tant amb raspall dental com higiene interdental. A la nostre clínica es va fer tractament periodontal per eliminar la placa dental i el càlcul.

Amb tot aquest tractament, la pacient va recuperar un estat sa de les seves genives.

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.