Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

CAS CLÍNIC: GINGIVITIS

El cas clínic del mes de febrer és el d’un pacient que va venir de visita al dentista ja que les genives li sagnaven.

Es va diagnosticar una gingivitis. La gingivitis és una inflamació de les genives provocada per les bactèries de la boca (placa bacteriana) i el càclul (sarro) i pot estar agreujada per factors de risc com  el tabac, la diabetis melliuts mal controlada o canvis hormonals en l’embaràs o l’adolescència.
Les gingivitis es caracteritzen per la inflamació de les genives i el sagnat. Ocasionalment poden donar dolor. És una malaltia que no afecta l’os que aguanta les dents i que és revesible si es detecta a temps i es fa un bon tractament.

En el cas del nostre pacient, es van fer unes molt bones instruccions d’higiene oral amb raspall dental i instrument d’higiene interdental per tal que el pacient es pugui cuidar a casa i a la consulta es va eliminar la placa dental i el càlul que inflamava la geniva.

Actualment, amb una bona higiene bucal i visites periòdiques a la clínica dental les seves genives estan sanes.

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.