Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

CAS CLÍNIC: Tractament de retracció de genives

El cas que presentem és el d’una pacient que presentava una recessió gingival (retracció de la geniva) a nivell de les incisives inferiors que li provocava una exposició de l’arrel de la dent, sensibilitat quan menjava coses fredes i dolor al raspallar.

La pacient buscava un dentista que la pogués ajudar a tractar el problema que presentava.

Després de modificar la seva tècnica de raspallat per tal que no fos taumàtica, es va realitzar una intervenció de cirurgia mucogingival, colocant un empelt de geniva a la zona a tractar amb l’objectiu de cubrir l’arrel exposada i augmentar el gruix de geniva per incrementar la resistència d’aquesta.

 

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.