Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

CAS CLÍNIC: Tractament d’estètica dental

En aquest post us presentem un cas d’estètica dental. És el cas d’un pacient que acut al dentista perquè no li agradava el seu somriure. Tenia unes dents laterals més petites (microdòntiques) del tamany que haurien de ser i es veien uns espais entre les dents que no li agradaven estèticament quan somreia (diastemes).

Després de fer un estudi complert de la seva estètica del somriure, primer se li va aconsellar fer un tractament d’ortodòncia per alinear les seves dents i llavors es van corregir els seus espais entre les dents amb unes carilles de resina.

Aquest tipus de tractament per a corregir l’estètica dental i millorar el somriure, no és gens agressiu i és absolutament indolor.

El pacient va sortir de la Clínica Dental Serra López amb una nova estètica dental i encantat amb el seu nou somriure.

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.