Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

Clíniques amb el segell de qualitat DentalQuality

Què és DentalQuality®
És un segell de qualitat que certifica clíniques odontològiques independents que es distingeixen per la seva bona praxi odontològica . Totes les seves clíniques es caracteritzen per comptar amb professionals de l’odontologia que aposten amb força per un servei professional de qualitat , avantguarda i atenció. El seu objectiu és que l’atenció dels pacients respongui a les seves necessitats reals i que comptin en tot moment amb un tracte absolutament personalitzat .

Cada clínica DentalQuality® detalla en tots els seus materials informatius dels serveis que presta i les especialitats odontològiques que cobreix. Cada especialitat compta amb un professional amb formació acreditada . Les clíniques amb el segell DentalQuality® superen una auditoria basada en la norma UNE 179001 , compten amb un codi ètic d’atenció al pacient , són centres independents i estan equipades amb la tecnologia més avançada per a la medicina bucodental .


                  

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.