Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

Congrés SEPES

Les Doctores Carme Serra i Anna López han estat del 9 a l’11 d’octubre a Sevilla on es celebrava el Congrés anual de la SEPES (Societat Espanyola de Pròtesis Dental) dirigit a dentistes i protèsics dentals.

En aquesta edició han pogut assistir a conferències impartides per ponents de renom internacional on s’han presentat nous conceptes per a la rehabilitació oral en pacients amb greus desgastos dentaris aplicant tècniques mínimament invasives, així com coneixements d’estètica dental i pròtesis dentals sobre implants.

D’aquesta manera les nostres doctores amplien coneixements per tal de poder-los posar en pràctica a la nostres consulta gironina (Clínica Dental Serra López).

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.