Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

Motlles digitals a la clínica dental

Actualment, amb les noves adquisicions tecnològiques ja no és necessari prendre un motlle de la boca per a fer una corona (funda) o una incrustació feta a un laboratori dental. Amb una càmera intraoral i una molt bona tècnica, els dentistes podem agafar tota la informació necessària per tal que digitalment es pugui confeccionar el que necessita el pacient.

Les Doctores Carme Serra i Anna López vàren assistir a una xerrada que organitzava un dels laboratoris dentals amb qui treballen, on els vàren ensenyar la última tecnologia en escanejat digital per a confecció de pròtesis dentals.

Així que es podria dir que a la Clínica Dental Serra López de Girona ofereix la possibilitat d’aplicar aquesta innovadora tècnica d’impressió digital per a confecció de pròtesis dentals.

 

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.