Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

Endodòncia

L’objectiu de l’endodòncia és mantenir en boca una dent natural per tal de conservar la seva funció i estètica.

En què consisteix el tractament d’endodòncia?

Consisteix en l’eliminació de la pulpa (nervi) de l’interior dels conductes radiculars de les dents mitjançant instrumentació manual, mecànica i química. Un cop extret aquest teixit i esteril•litzat, es reomple l’espai amb un material inert que obtura hermèticament els conductes radiculars.


Quan es realitza una endodòncia?

Es realitzen els tractaments d’endodònica quan hi ha una afectació pulpar irreversible (del nervi dentari) d’una dent per tal d’evitar una infecció d’aquesta i una posterior lesió òssia que envolta l’arrel.

Casos en què es procedeix a realitzar una endodònica són:

  • Càries extenses
  • Traumatismes dentals
  • Dents amb infecció
  • Hipersensibilitat extremaNOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.