Clínica Dental Serra López

Horari d'obertura : Matins: De dilluns a divendres de 9h a 13h.
Tardes: Dilluns i dimecres de 15:30h a 19:30h al centre de Girona

  Contacte : 972 21 53 84

Implant dental

Un implant és una arrel artificial que es col·loca quirúrgicament a l’os on al cap d’uns mesos s’hi pot connectar una corona o funda.

Els implants dentals estan fets de titani, materials biocompatibles per tal que es puguin integrar perfectament a l’os del pacient.

Quines avantatges tenen els implants dentals:

  • Substitueixen dents absents
  • No comprometen dents veïnes
  • Milloren l’estètica i la funcionalitat per part del pacient
  • Millor confort
  • Mantenen l’os evitant, d’aquesta manera defectes en la forma de la geniva
  • Tècnica indolora

Segons la quantitat i la localització dels implants dentals serveixen per recuperar una sola dent, un sector mitjançant un pont o subjectar tota una dentadura.

 

NOTA INFORMATIVA

Alerta per la COVID‑19

Degut a la situació excepcional per la pandèmia del coronavirus, i seguint els consells de les autoritats i dels col·legis professionals, ens veiem en la obligació d'anul·lar tota la programació de les visites fins a nova ordre. 
Estem treballant en la implementació de mesures addicionals de protecció enfront el Covid-19 i nous protocols de bioseguretat, per tal que quan reprenem la activitat normal el poguem atendre amb tota tranquil·litat.
Si vol fer-nos alguna consulta o té una urgencia, deixi un missatge al contestador del 972215384 amb el nom i número de telèfon. Nosaltres ens posarem en contacte amb vostè durant les properes hores.